AKP'li vekilden itiraf!

21 Mart 2013 Perşembe

AKP Samsun milletvekili Tülay Bakır çok tartışılacak bir itirafta bulundu.

Çıkan yasalar hakkında hiçbir bilgisi olmadığını açıklayan Bakır, "Yalnızca el kaldırıp indiriyoruz. Hiçbir şey bilmeden komisyona gelip gidiyoruz" dedi. Bakır, "Hep bizim söylediğimiz doğru da, muhalefetin söyledikleri yanlış mı? Bunu anlamıyorum" diye konuştu.

AKP Samsun milletvekili Tülay Bakır, tüm dikkatleri AKP sıralarına çekecek bir itirafta bulundu.

Tülay Bakır, meclise çıkarılacak kanunlarla ilgili hiçbir bilgisi olmadan gidip geldiğini söyledi. "Bir yasa geliyor tabii, ‘İşte burada bir şey var, size bilgi gönderilmiş’ deniliyor ama bunları çok bilmiyorsunuz. Onun için Genel Kurul’a gelmeden önce, aslında bize ilgili komisyonun başkanı olsun, diğerleri olsun bilgi vermesi lazım. Yani gerçekten hiçbir şeyi bilmeden geliyoruz."

Vatan gazetesinin haberine göre, 7 Mart’ta Çevre Komisyonu toplantısında konuşan AKP'li Bakır, "Sadece oy kullanmak için elini kaldırıp indirdiğini" belirtti. 

Muhalefetteki arkadaşlar şunu söyleyebilirler: ‘Zaten yasalar sizin istediğiniz gibi çıkıyor.’ Ama o yasalarda iktidar milletvekili olarak hiçbir rolüm yok, sadece elimi kaldırmaktan başka.

Samsun milletvekili Tülay Bakır, her zaman AKP'nin doğru söylediği gibi bir algı oluşturulmasını eleştirdi.
Hep şunu gördüm. Muhalefetin her dediği mi yanlış? İktidarın her dediği mi doğru? Ya da muhalefetin her dediği doğru mu? Bunu biz anlayamıyoruz. Gerçekten, ben ne doğrudur, ne yanlıştır bunu anlayabilecek durumda değilim. 

Buı sözleri sarfeden AKP'li Tülay Bakır'ın Samsun’daki 19 Mayıs Üniversitesine torpille rektör olarak atandığı iddia edilmişti.

ulusalkanal.com.tr
Sitene Ekle

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com