Athena Gökhan evlendi

30 Aralık 2012 Pazar









500 kişilik davetli grubunun katıldığı törende Gökhan Özoğuz hayatını uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Melis Ülken ile birleştirdi. 

Mazhar Alanson'un nikah şahidi olduğu geceye Şebnem Ferah, maNga, Duman, Seçkin Piriler, Nil Karaibrahimgil, Demir Demirkan, Sertab Erener, Serdar Erener, Kenan Doğulu, Beren Saat, Ozan Doğulu ve eşi, Erkan Can ve eşi, Mithat Can, Biricik Suden, Hasan Kaçan, Teoman, Barış Falay ve Mustafa Altıoklar gibi ünlü sanatçılar katıldı.

Beş katlı düğün pastasının kesildiği, Gökhan Özoğuz'un yakasındaka takı altınlarını çıkarmadığı düğün sabaha kadar devam etti.
Nikah töreninin ardından Özoğuz çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirleri ile tek tek ilgilendi. İlerleyen saatlerde Athena sahnede yerini alarak eğlencenin startını verdi. İlk olarak Arsız Gönül şarkısı ile sahne açılışını yapan grup, geceye katılan sanatçı dostlarını birbiri ardına sahneye davet etti. İlk olarak Duman’ı sahneye davet eden Gökhan Özoğuz , Kaan Tangöze ile 'Senden Daha Güzel' ve 'Herşeyi Yak' şarkılarını birlikte söylediler.


Sahneye çıkan Kenan Doğulu 'Tutamıyorum Zamanı' ve 'Çakkıdı' şarkılarından sonra, uzun bir zaman sonra ilk defa sahneye çıkan ve iki İngilizce şarkı söyleyen Teoman’a gitarı ile eşlik etti. maNga grubu da “Cevapsız Sorular”ı söyledikten sonra Şebnem Ferah “Sil Baştan” şarkısını söyledi. 

Beş katlı düğün pastasının kesilmesinden sonra eğlence kaldığı yerden sabaha kadar devam etti.

Sitene Ekle

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com