FETHULLAH GÜLEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'I TOPA TUTTU

13 Şubat 2012 Pazartesi

 

FETHULLAH GÜLEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'I TOPA TUTTU


Gülen Cemaati ve AKP arasındaki çatışmayı aylar önce yazdık. Odatv'yi takip edenler bu gelişmelere şaşırmadı çünkü bunların yaşanacağını biliyorlardı.
AKP ve cemaat arasındaki kavganın en önemli göstergesi Fethullah Gülen'in bu sözlerinde yer alıyor.
İşte Focushaber'in verdiği o haber...
“Fırsat ele geçmiştir ne yapıp yapıp ben böyle meşru gayri meşru bir yerlere bir şey akıtmalıyım bir havuz yetmez bir ikinci havuz daha doldurayım bununla.” Bu anlayış şeytanın sağdan çarpmasıdır.
MİT Müstaşarı Hakan Fidan’ın KCK şüphelisi sıfatırla ifadeye çağırıldığı gece Fethullah Gülen’in hekül.org adlı internet sitesinde bir konuşması yayınlandı.
Fethullah Gülen'in MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Eski MİT Müsteşarı Emre Taner ve Eski MİT Müsteşarı Afet Güneş’in KCK şüphelisi olarak ifadeye çağırıldığı 7 Şubat günü ilginç bir konuşması yayınlandı.
Herkul.org sitesinde konuşan Fethullah Gülen, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın adını ağzına almadan ateş püskürdü:
“Milletin servetine hortumlar bağlayıp, kendi havuzlarına milletin malını akıtma gibi şeyler...”
“Bunlar hakiki manada Müslüman değildir.”
“Yüksek hedeflere ulaşmak istiyorsanız, yürüyeceğiniz yollar temiz olmalı.”
“Menfaat üzerine kurulan her sistem, her siyaset canavarlıktır.”
“Fırsat ele geçmiştir ne yapıp yapıp ben böyle meşru gayri meşru bir yerlere bir şey akıtmalıyım bir havuz yetmez bir ikinci havuz daha doldurayım bununla.”
“Bazı siyasilerde alan bütünüyle bizim elimizde olursa kimse bize soru soramaz ama alanın içinde başkaları olursa sorgulama meselesi de beraber olabilir onunla.”
İşte Fethullah Gülen-Tayyip Erdoğan kavgası iddialarını güçlendirecek o mesajlar...
“BUNLAR HAKİKİ MÜSLÜMAN DEĞİL”
“Hırsızlıklar, haramilikler yapma gibi değişik spekülasyonlar gibi, kapkaçlar gibi milletin servetine hortumlar bağlayıp ama doğrudan doğruya iritibatlı ama kaçamak yollu başkalarının üzerinden kendi havuzlarına milletin malını akıtma gibi şeyler... Bunlar hep el hıyanetine giren şeylerdir, işte bunlar hakiki manada Müslüman değildir”
“MENFAAT SİYASETİ CANAVARLIKTIR”
“Yüksek hedeflere ulaşmak istiyorsanız o yüksek hedeflerin kudsiyeti ölçüsünde yürüyeceğiniz yollar da o kadar kutsi olmalı. O kadar pak olmalı. O kadar temiz olmalı. O kadar iç bulandırıcı olmamalıdır. Yaptığımız bu güzel işleri dünyevi bir takım çıkarlara bağladığımız zaman da menfaatlere bağladığımız zaman menfaat üzerine kurulan her sistem her hareket her cereyan her siyaset canavarlıktır."
“HER YERİ TUTMAK ŞEYTANİ BİR MÜLAHAZA”
“İnsanı yanıltan hususlardan bir tanesi de budur. Menfaat üzerine dünyalarını kurduklarından dolayı başkalarını karalamak suretiyle onlara alan tanımamak suretiyle bütün alanları kendi hesaplarına işgal etme gibi bir mülahazadan kaynaklanır. Her yeri biz tutalım bazen de şeytani şöyle bir mülahaza olur, mesela fırsat ele geçmiştir bir yerde bir nahiye müdürü bir kazadaki kaymakam bir vilayetteki vali inşallah öyle olmasınlar, böyle bir fırsat ele geçmiştir ne yapıp yapıp ben böyle meşru gayri meşru bir yerlere birşey akıtmalıyım bir havuz yetmez bir ikinci havuz daha doldurayım bununla. Bir üçüncü havuz daha doldurayım, bu biraz terbiye görmemiş insan tabiatını da ifade ediyor.”
“ŞEYTANIN SAĞDAN ÇARPMASI”
“Burada şeytani masum gibi görünen mülahaza vardır. Biz müslümanız elhamdülillah ne olur olmaz belki bu adamlar bağışlayın halk ifadesiyle diyeceğim bunu bize bir kelek oynarlar düzenimiz bozulur yeniden o düzeni kurmak için bizim böyle geride ihtiyat olarak bir stokumuz bulunmalı gibi bu da bakın masum gibi görünüyor fakat şeytanın sağdan çarpmasıdır bu.”
“BAZI SİYASİLER GÜÇ ELİMİZDE DİYOR”
“İşi menfaate bağlı götürüyorsanız dindar bile olsanız, camide imam olsanız, beldede müftü olsanız, yaptığınız işin içinde şahsi çıkarlarınıza gayretlerinize bağlamışsanız, onunla birşey elde etmeyi düşünüyorsanız, o krediyi şahsınız adına birşey elde etmeye bağlamışsanız, o istikamette kullanıyorsanız hafizanallah hiç farkına varmadan başkalarının hukukuna girebilirsiniz elinizi de kullanırsınız, dilinizi de kullanırsınız kimbilir hiç farkına varmadan bazı siyasilerde olduğu gibi bunlar madem böyle güç haline geliyor en iyisi bunları batırmak ve bunlara alan bırakmamak lazım alan bütünüyle bizim elimizde olursa kimse bize soru soramaz ama alanın içinde başkaları olursa sorgulama meselesi de beraber olabilir onunla. En iyisi mi bütün muhalifler yok olmalı, Allah'ım bütün muhaliflerimizi yok eyle bizi muhalifsiz bırak da ayıplarımızı mayıplarımızı yakın takibe alan insanlar bulunmasın. Bu mülahaza ile yaşayan insanların esenlik vaad etmeleri selam insanı olmaları 'selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü'ye bağlı yaşamaları mümkün değildir vesselam.”
Odatv.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com