BÜLENT ARINÇ KİMDİR ?

5 Ocak 2012 Perşembe


 

Manisa’da, Menemen’de ve daha birçok yerde işgalcilere karşı bir örgütlenme içerisinde yer almayanlar; sözde mehdi Giritli Derviş Mehmet önderliğinde cumhuriyetin ilanından sonra “din elden gidiyor” söylemi ile çoğu cahil olan insanlarla genç Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı çete kurdular, asker ve iki bekçisine kurşun sıktılar ve kurşun sıktığı asteğmen Kubilay’ın başını bağ testeresi ile kesme konusunda hiç tereddüt etmediler. Bu grup 23 Aralık 1930 günü Menemen’de yaptıkları isyan girişimi sırasında kendilerine engellemeye çalışan 43. Piyade Alayı’ndan Piyade Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ile karşı karşıya geldiler. Kubilay ve beraberindeki askerler gruba uyarı ateş açtı. Fakat, “silahlarında manevra mermisi bulunduğundan dolayı etkili” olamadılar… Bunu fırsat bilen Giritli mehdi Derviş Mehmet ise, “bakın bana mermi işlemiyor” diyerek kendince kutsallık zırhına büründü. Olaylar sırasında ağır bir şekilde yaralanan Kubilay, yaralı olarak meydandaki hükümet binasına girmek istedi. Ama binanın giriş kapısı kapalı olduğu için giremedi… Bu nedenle, hükümet binasının hemen yanındaki Kazez Camii bahçesine yöneldi. Giritli mehdi Derviş Mehmet, Giritli Şamdan Mehmet ile birlikte Kazez Camii bahçesinde bitkin bir vaziyette bulunan Kubilay’ın başını bağ testeresi ile canlı canlı gövdesinden ayırdılar. Sonrada, asteğmen Kubilay’ın başını yeşil bir bayrağın tepesine takarak Menemen sokaklarında dolaştırmaya başladılar. Bu sırada, kendilerine müdahale eden Şevki ve Hasan adlı kahraman iki bekçiyi de öldürdüler.

Peki Bülent Arınç’ın Menemen Vahşetiyle İlişkisi Neydi:
Menemen isyanını Giritli Hüsnü Türk Milletine ve Cumhuriyete karşı düşmanlığı sonucu Yunanistan’a gittikten sonra buradan idare ettiı!!! Olayların tertipleyicileri; hilafet komitesi ve İngiliz casusu Lavrens ile bağlantılı Nakşibendi tarikatı lideri Erbilli Şeyh Esat, işgal döneminin Manisa Valisi Giritli hüsnü (Manisayı Yunana satıp,1922’de Yunanistan’a kaçtı ve Hristiyan oldu, Hüsnüyadis adını aldı) ve onun Giritteki kamplarda İngiliz ve Yunan subayları tarafından eğitilen kardeş çocuğu Derviş Mehmet’tir. Kubilay’ın başını bağ testeresi ile kesen“Menemen isyancısı babadan Girit Rum’u, anadan Mısırlı Arap olan Giritli Derviş Mehmet denen bu mürteci zat eski Meclis başkanı, bugün başbakan yardımcılığı yapan (Bülent ARINÇ) ın dedesidir. ARINÇ(Menemen- Sümbüller Köyü) ikinci eşinden torunudur… ARINÇIN DEDESİ sözde mehdi Giritli Derviş Mehmet, Yüzbaşı Fahri’ye “Ben mehdiyim, şeriatı ilan ediyorum. Bana kimse mukavemet edemez.!” demişti.

Sonunda isyan bastırıldı. Kurşun işlemeyen sözde Giritli mehdi Derviş Mehmet’e ateş açıldı. Ve bu ateş esnasında Kubilay’ı şehit eden ARINÇIN DEDESİ sözde Giritli mehdi Derviş Mehmet ile birlikte Giritli Sütçü Mehmet ve Giritli Şamdan Mehmet öldürüldü. Aralarında önceden Şeyh Sükuti’nin Menemen belediye başkanlığı yaptığı sırada yönetimde birlikte olduğu bilinen Hayımoğlu Yahudi Jozef, Erbilli Şeyh Esad’ın oğlu Mehmet Ali ve 37 kişinin idamına karar verildi. Tarikatın amacı Cumhuriyet kayıtlarına, “Hükümeti yıkmak, ATATÜRK ilke ve inkılaplarına aykırı olarak saltanat ve şeriatı getirmek, tekke ve zaviyeleri açmak, şapkayı yasaklayıp yeniden fesin kullanılmasını” sağlamak olarak geçti. Kubilay, bir Cumhuriyet öğretmeni. Henüz 24 yaşında ve askerlik görevini yaparken Bülent Arınç’ın öz be öz dedesi tarafından başı kesilerek öldürülüyor. Tarihe Cumhuriyet karşıtlarının faili olduğu “Menemen Olayı” olarak geçen olayda bir Türk subayının şehit edilmesinde başrol oynayan bir dedenin torunudur Arınç. Dedesinin eli kanlı bir Cumhuriyet düşmanı olması Bülent Arınç’ın içinde bulunduğu zihniyeti de gösteriyor… Öyle olmasaydı bugün Cumhuriyet Rejimine,TSK’ya karşı bu söylemlerde bulunur muydu? Düşünebiliyor musunuz böyle eli kanlı bir vatan haininin torunu Türkiye’de en yüksek makamlara gelebiliyor ve Türkiye Cumhuriyetini kuran,koruyup,kolluyan Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhine konuşma cesaretini kendinde bulabiliyor.Ülkenin ne hale geldiğini,kimler tarafından yönetildiğini görüyor musunuz. Evet dini istismar ederek cahil halkı aldatan, düşmanlarla işbirliği yaparak Türk askerine saldıran HÜSNİYADİS RUHU HORTLAMIŞTIR. Dedesinin torunu Arınç asker hakkında bugüne kadar olumlu bir tek görüş bildirmemiş, kendi görevlerini askerle uğraşmak uğruna ihmal ve suistimal etmiş bir HÜSNİYADİSTİR.

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com