Red Hack polisi çok korkuttu

26 Mart 2012 Pazartesi

Red Hack polisi çok korkuttu

Kızıl Hacker grubu RedHack, Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları sitesini hackleyerek Hack eylemlerine devam etti. Red Hack’in bu eyleminden sonra polis güvenlik nedeniyle birçok sitesini kapattı.


Red Hack polisi çok korkuttu

Daha önce Ankara Emniyet Müdürlügü ağına girerek birçok dökümana ulaşmış ve bu dökümanları kendi sitelerinde yayınlamışlardı.
Bunun üzerine Emniyet Müdürlügü birçok ilde eş zamanlı polis baskınlarında aralarında lise ve üniverste öğrencilerinin de bulunduğu 17 kişiyi gözaltına almıştı.
RedHack Grubu gözaltına alınan kişilerin RedHack uyesi olmadıklarını sadece facebookta haber paylaşan kişiler olduğunu açıklamışlardı.

Dün AKP Mersin Yenişehir İlçe Başkanlığı sitesini hacklediler. Bugün de Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları sitesini hackleyerek tutuklananların RedHack üyesi olamadıklarını gösterdiler.

Hackledikleri sitede;
“Coğrafyamızı ‘yarı-açık’ cezaevine çevirerek, bir korku imparatorluğu yaratan zengin sınıflar ve onların ‘şu anki’ sözcüsü AKP hükümetine ve onun adeta ‘kolluk kuvvetine’ dönüşen üniformalı ‘yeşil’ faşizmine karşı biz buradayız masum insanları bırakın demek için bu ‘ufak’ eylemi gerçekleştiriyoruz!” dediler. Sabah saatlerinde, AKP’nin hacklenen sayfasının gizlenmek için sunucularının kapatıldığını duyurdular.

Hackledikleri Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları sitesiyle ilgili Twitter de açıklama yapan Kızıl Hacker Grubu RedHack şu açıklamada bulundu.
“İmamın ordusuna “eleman yetiştirme yurduna” cezaevinden yaptığımız bu ziyaret umarım fazla sinirlendirmemiştir” dedi.

İşte hacklenen o sitenin görüntüsü
 

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com