BU İŞTE ŞİKE VAR

12 Ağustos 2011 Cuma



Bu işte şike var!

Bu işte şike var!


Seçimler bitti , başladı bir şike de şike. Artık hangi kanalı açsak aynı. Sanki bu ülkede başka sorun kalmadı da tek derdimiz şike. Futbol ve şike haberleri ile iki aydır ülke gündeminin ve sorunlarının üzeri örtülüyor. Ne yazık ki ülkemizin 3 F (FADO, FİESTA VE FUTBOL) ile yönetildiğini görmüş olduk. Bir düşünün iki aydır neredeyse her gün terör ve şehit haberleri var ama futbol konuşmaktan vatan için canını feda eden bu ülkenin evlatlarına ayıracak vakti yok medyamızın. Ama umrumuzda da değil artık ne önemi var ki ya Fener küme düşerse. 



         Yıllardır aydınlarımız, askerlerimiz Silivri'de yatıyor; ve üstelik daha suçları bile söylenmedi. Ergenekoncu bunlar yatsınlar şimdi içeride, bu ülkede hukuk var diyen bir çok insan nedense biranda tuttuğu takımın düşeceği korkusuyla olsa gerek  haktan hukuktan bahsetmeye başladı. Ne oldu birden ? İğnenin ucu onlara gelmiş olacak ki artık hukuk kalmadı ülkede. Tuncay Özkan yıllardır suçumu söyleyin bana diye feryat ederken hukuka hani güveniyordunuz ? Mustafa Balbay gelip yemin bile edemediği zaman hani ne işi vardı onun mecliste. Aziz Yıldırım'a yapılınca neden hukuka güvenemedik . Fenerbahçe küme düşerse hukuk yok, düşmezse var.Ve bir gün bile yürüyemedik şehitlerimiz için Metris'e yürüdüğümüz gibi.

     Yukarıda da belirttiğim gibi artık herkes şunun farkına varmalı bu ülke 3F ile yönetiliyor.Fado (arabesk müzik), fiesta(eğlence), futbol, faşist ve dikatatör rejimlerin halkı uyuşturmak için kullandıkları "3f" formülüdür. Bu muhteşem üçlü ile uyuşturulup uyutulmuyor muyuz ? Hangi evde izdivaç, magazin programı izlenmiyor ? Bence devede kulak kadar.

     Askerin en üst kademesi istifa etti kaç gün haber yapıldı yada üzerinde konuşuldu. Belli başlı bir kaç kanalda ele alındı hepsi o kadar. Doğal olarak YAŞ'da şike yapıldı. Artık her yerde şike; evde, sokakta, işte...Bakalım şike şike nereye kadar.


İDRİS GÖK

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com