Öz, sanayi esnafıyla buluştu

6 Haziran 2011 Pazartesi



Öz, sanayi esnafıyla buluştu



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Öz, Çan sanayi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
 
CHP Milletvekili adayı Bülent Öz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, CHP olarak Çanakkale ve tüm ilçelerinde ekonomiyi canlandırmak istediklerini belirterek; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çanakkale’de, diğer ilçelerimizde ve Çan’da her kesimden meslek grubu ekonomik darlık içindeler. Sanayilerimizde de çekiç sesi artık duyulmaz oldu. 9 yıl boyunca her sektördeki insanımız zor günler geçiriyor. Esnafımız, bir taraftan siftahsız işyerlerini kaparken, bir taraftan da devlete vergi ödemekten belini doğrultamıyor. Biz CHP olarak, Çanakkale’mizde ve tüm ilçelerinde ekonomiyi canlandırmak istiyoruz. İstihdama yönelik daha fazla sanayi kuruluşu ve tarımsal sanayiye yönelik yatırımlar yapacağız diyoruz. Böylelikle daha fazla iş ve aş diyoruz. Her sektördeki hareketliliğin önünü açmak istiyoruz. Bunun yanında esnafımıza ödediği vergi kadar % 0 faizli kredi verilmesi, teşvik verilmesi ve vergilerde de 5 puan bir indirime gidileceğini, giderlerini de vergiden düşürüleceğini, bu yüzden Çanakkale’de sizlerden destek istiyoruz ve sizlere rahat bir nefes aldırmak için hizmet etmek istiyoruz” dedi.


 
Bazı işyerleri sahiplerini siftahsız kepenk kapattıklarını ifade eden sanayi esnafı, yanlarında çalıştırdığı ustaların ve kalfaların dahi haftalıklarını ödeyemez hale geldiklerini dile getirdiler.
 
 
 


0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com