Yahsi Batı

25 Temmuz 2010 Pazar

Navbits Start


Tür : Western / Komedi
Gösterim Tarihi : 1 Ocak 2010
Yönetmen : Ömer Faruk Sorak
Senaryo : Cem Yilmaz
Yapim : 2009 Türkiye

Oyuncular

Cem Yilmaz Ozan Güven Demet Evgar Zafer Algöz Özkan Ugur Dilek Çelebi Ferdi Sancar Mazlum Çimen Tuncay Özinel Cansu Dere Ugur Polat
Yahsi Batı'da 1800'lü yillarin sonunda iki Osmanli'nin dönemin padisahi tarafindan gönderildikleri Amerika görevi sirasinda baslarina gelen olaylar anlatiliyor.

Aziz Bey ile Lemi Bey 19. yüzyilin sonlarinda padisah tarafindan görevlendirilerek Amerika’ya giderler. Yanlarina da hediye olarak verilmek üzere çok degerli bir elmas tas ve yüksek miktarda para vardir. Ikili Amerika’ya varinca gidecekleri menzil için bir posta arabasina binerler.

Lemi Bey ile Aziz Bey bu yolculuk esnasinda soyulurlar. Önce ellerinden elmas tas gider sonra da paralarini kaptirirlar. Iki Osmanli kaptirdiklari parayi tekrar toparlamak için ödül avciligi yaparlar.

Gördükleri ‘Wanted’ ilanlarini kendilerine uyarlayip sirasiyla aranan haydutlarin yerine geçer ve ödül avciligiyla para kazanmaya çalisirlar. Biri haydut olur digeri onu yakalar ve baslarina her defasinda binbir olay gelir. Tam canlarindan olacakken Aziz Bey aslinda ödül avcisi olmadiklarini Lemi Bey’in haydut olmadigini ikisinin de Osmanli oldugunu anlatmaya çalisır.



0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com