Readon TV Movie Radio Player

1 Haziran 2010 Salı





Readon TV Movie Radio Player v6.3.1.0 Portable
Readon TV Movie Radio Player ,internetten binlerce TV kanalını izleyebileceğiniz, radyo kanalını dinleyebileceğiniz ve isterseniz MP3 olarak kaydedebilireceğiniz ücretsiz bir program



CanLı maç ,sinema ,show izLemek isteyenLerde üLkLerin aLtında radio tv live sport gibi seçenekLerden seçip izLeyebiLir koLay bir kuruLuma sahip güzeL bir program..
Not: Kota iLe iLgiLi arkadaşLar sorun şu tarz oLur youtube vb siteLerden izLediğinizdede kota doLuyor bununLa aynı bir farkı yoktur yani normaLde internetten birşey izLediğiniz zaman kota yavaş yavaş yükseLir...(bundada öyLedir)



Alavrez'den Altıntı
"Arkadaşlar şimdi bakın programı kurun ve çıkan tüm güncellemeleri yapın eğer ben bunları yaptım lig tv istiyorum diyorsanız şimdi anlatıyorum

1. Programı Açtıktan Sonra Sağ Üstte Country yazan Yeri Turk-e-y  Olarak Ayarlıyoruz.
2. Hemen Onun Altında Genre yazılı sekmeye açarak Sports ivmesini Seçiyoruz.
3. Daha sonra alt kısımda 4 adet kanal çıkacaktır. oradan sporlivetv seçiyoruz işte o lig tv daha sonra açılan pencerede kısa bir süre bekledikten sonra lig tv izlemeye başlıyorsunuz.
4. D-smart diğer kanallarınada o kategoriden seçerek ulaşabilirsiniz.
"

Spor kanalarrı yetişkinlere özel kanallar filmler ve daha fazlası bu minik program ile mümkün. Eğer güncelleme isterse mutlaka yapın bi zararı yoktur.


sporlivetv kanalı o güne ait maç yayınlarını yapmaktadır... ( Eğer sporlivetv yayını yapmıyorsa o güne ait bi problem olabilir.... Ekran alıntısı kendi bilgisayarıma aittir...)




0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com