VidimoV v1.2 Türkçe

1 Haziran 2010 Salı



Film izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Site site gezerek film arama derdine son! VidimoV'u indirin, istediğiniz filmin adını yazın ve tıklayıp izlemeye başlayın. Hepsi bu kadar. VidimoV, rahat ve güvenli bir şekilde, film sitelerindeki gibi oradan buradan fırlayan ve aldatıcı reklamlar olmadan film izlemenize olanak sağlar.

Sizlere Türkçe dublaj, Altyazılı, Türk filmleri gibi başlıklar altında istediğiniz türdeki (Korku, Aksiyon, Dram vs) filmleri seçerek tek tıklama ile izleme imkanı sunuyoruz. Bir film ismine tıkladığınız zaman o film hakkında yönetmen, süre, puan gibi bilgilere de ulaşmış olursunuz. Log penceresinden hangi filmleri izlediğinizi görebilir, İzlemek için bir filmi açtığınızda eğer film birden çok alternatiften oluşuyorsa hangilerini izleyip izlemediğinizi görebilirsiniz.

Beğendiğiniz filmleri Favoriler bölümüne ekleyip, favori listenizi oluşturabilirsiniz. En iyiler Listesi'ne girerek imdb, beyazperde gibi ünlü sinema sitelerinin top listlerine ulaşabilirsiniz. Veritabanımız her gün güncellenmekte olup, her gün onlarca yeni film, belgeseller ve diziler eklenmektedir



0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com