Atatürk için öyle şeyler söyledi ki...

14 Mart 2013 Perşembe

'Mustafa Kemal milleti yanıltan...' Atatürk için öyle sözler söyledi ki...
Sitene Ekle
Ulusal Kanal ekranlarında yayınlanan Ceviz Kabuğu programının dün gece yayınlanan tekrar bölümüne Star gazetesi yazarı Muharrem Coşkun'un Atatürk'le ilgili sözleri damga vurdu.

6 SAAT 45 DAKİKA SÜRDÜ

YAŞ'ta terfi ettirilmemesine tepki olarak istifa eden Deniz Harp Okulu eski Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk, Maltepe Üniversitesi Atatürk Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Çekiç ve Akit gazetesi yazarı Ramazan Fatih Uğurlu'nun da katıldığı tartışma 6 saat 45 dakika sürdü.

MÜSLÜMAN DÜNYASINDA KEPAZELİK VAR

Hararetli bir tartışmaya sahne olan programda Emekli Tuğamiral, Muharrem Coşkun ve Fatih Uğurlu'yu laik olmamakla suçladı. Müslüman dünyasının kepazelik içinde olduğunu belirten Uğurlu; "Uğurlu ve Coşkun Atatürkçü değil, laikliğe karşı. Laiklik yoksa adam olunmaz. Bugün Müslüman dünyasında kepazelik vardır. Batıda devrimler kanlı olmuştur. Ben oralarda bulundum. Beni gezdirirken, nehirleri işaret edip, "Bu nehirler kan aktı" dediler. Devrimler Türkiye'de böyle olmadı. Devrimler halka sorulamazdı tabii, sorulsaydı çıkmazdı. Din aynı zamanda bir silah. Turgut Özal karşı devrimin önderlerindendir" dedi.

ATATÜRK TARİHİN EN BÜYÜK YANILTANIDIR

Bu sözler üzerine devreye giren Star yazarı Coşkun, ulusalcı kimliğiyle tanınan Hulki Cevizoğlu'nun gözlerinin içine bakarak şu ifadelere yer verdi, "Atatürkçü ideoloji, uygulanış şekli ile toplum inancını hor görüyor. Mustafa Kemal, 'Menemen yakılsın' demiştir. Mustafa Kemal milleti yanıltan bir liderdir. Tarihin en büyük yanıltanıdır." 

HULKİ CEVİZOĞLU SİNİRLENDİ 

Coşkun'un Atatürk'le ilgili sözleri karşısında sinrilendiği gözlenen Hulki Cevizoğlu da; "Müslümanlık adına Arap ırkçılığı yapmamalı; ulusalcılığı ve ulusu yok etmeye çalışırken bir Kürt ulusu yaratmamalı, faşizan politikalar diye Atatürkçülüğe saldırırken günümüzdeki faşizan uygulamalar kamufle edilmemelidir" şeklinde konuştu. 

vatan

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com