Böcekle Fethullahçılar arasındaki bağ

25 Aralık 2012 Salı

Erdoğan'ın bu sözleri sonrası Türkiye'de böcek tartışması başladı. Muhalefet "kim koydu o böcekleri açıkla" dedi.

Erdoğan böceklerin kim tarafından yerleştirildiğini açıklamadı ancak, böceklerin nasıl bulunduğu ortaya çıktı. O böcekleri geçen Şubat ayında MİT bulmuştu. 

Ancak tarih ve kurum dikkat çekiciydi. Zira MİT'in Erdoğan'a böcek uyarısı yaptığı günlerde Türkiye MİT-Erdoğan-Cemaat üçgeninde çarpıcı gelişmelere tanık oluyordu.

Oslo'daki Fidan-PKK görüşmelerinin basına sızdırılmasının ardından KCK davasına bakan Özel Yetkili Savcı Sadrettin Sarıkaya, MİT Müsteşarı Fidan ve 2 MİT yöneticisini ifade vermeye çağırdı. Haberin duyulmasıyla birlikte Ankara'da tansiyon yükseldi.

Daha sonra kameralar karşısına geçen Erdoğan, "hedef benim" dedi. Gözler Türkiye'de yasadışı dinleme konusunda uzmanlaşan F tipi örgüte çevrildi.

Erdoğan'ı dinleyen böcekler konusundaki sorular da F tipi örgütü işaret ediyor. Zira sürekli denetim altında tutulan çalışma ofisine ancak sınırlı sayıda kişinin girebileceği belirtiliyor. Bu kişilerin de Erdoğan'ın güvenini kazanmış yakın çevreden birilerinin olabileceği dile getiriliyor.

ulusalkanal.com.tr
Sitene Ekle

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler...

 
Kemalist Kuvvet © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum
www.yuzde55.com